Barca satte tempo i anden halvleg mod Girona

Catalanerne vandt søndag eftermiddag 2-0 over Girona i den spanske La Liga.

Barcelona tog søndag en sikker 2-0 sejr med hjem fra Girona. Catalanerne spillede en uinspirerende førstehalvleg, men skruede op for tempoet efter pausen.

Girona havde inden dagens opgør ikke vundet i ligaen i otte kampe i træk. Omvendt havde gæsterne fra Barcelona vundet de seneste syv.

Efter bare ni minutter led Gironaspillernes selvtillid det første knæk, da Semedo bragte gæsterne foran.

Det lykkedes dog hjemmeholdet at tage kampen op med Barcelonaspillerne, og de to hold gik til pause med 0-1 på tavlen, men med Girona som det mest afsluttende hold. Gæsterne kom ikke frem til de store chancer.

Efter pausen gjorde hjemmeholdet dog sine egne arbejdsbetingelser værre. Bernardo Espinosa fik sit andet gule kort i kampen efter 51 minutter og blev sendt tidligt i bad.

Et kvarter senere udnyttede Barcelona dét, og Messi bragte gæsterne foran med 2-0.

Resultatet betyder, at Barcelona fortsat ligger i toppen af ligaen med 49 point efter 21 kampe. Førerholdet har fem point ned til Atletico Madrid på andenpladsen.

Girona må nøjes med lidt under halvdelen af catalanernes pointhøst. Eusebio Sacristans mandskab ligger i øjeblikket på 13. pladsen med 24 point.