Vilde scener: Braithwaites holdkammerat med brutal knock-out
2016-01-31 13:18

Luis Enrique raser over den tackling, som Filipe Luis satte ind på Lionel Messi i opgøret mellem FC Barcelona og Atletico Madrid lørdag.

Det er svært at spille med kun ni mand mod FC Barcelona på udebane. Dette var dog betingelserne for Atletico Madrid lørdag, da man undervejs i topkampen fik to spillere smidt i bad. Første mand blev Filipe Luis, der satte en slem tackling ind på den argentinske troldmand Lionel Messi. En tackling der fik både tilskuere og spillere op i det røde felt, mens der også uden for banen var drama.

Her brokkede Barca-træner Luis Enrique sig nemlig længe over episoden, selvom Filipe Luis modtog direkte rødt kort. Også efter opgøret har Luis Enrique svært ved at skjule sin vrede over aktionen fra Atletico-spilleren, der kunne have skadet Lionel Messi alvorligt:

- Jeg tror, at i så min reaktion ude på sidelinjen. Hvis i gjorde det, tror jeg godt, at i kan regne ud, hvor mine tanker var henne. Jeg var dybt chokeret over det. Det er dog samtidig noget af det, der sker i fodbold en gang imellem, siger Luis Enrique til AS efter kampen.

FC Barcelona kom tidligt bagud i lørdagens topkamp, da Koke efter ti minutter bragte gæsterne foran. Luis Suarez og Lionel Messi fik dog vendt kampen til 2-1, hvilket betyder, at FC Barcelona med en kamp i baghånden fortsat er tre points foran Atletico Madrid i Liga BBVA-tabellen.  

SENESTE NYT...
OP | NED