• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Barca-træner regner med at fortsætte

Foto: Getty Images

Ernesto Valverde regner med at fortsætte som Barcelona-træner. Han har præsidentens fulde støtte, forklarer han.

Af Victor Risager

Tirsdag røg FC Barcelona ud af Champions League, da de tabte med hele 4-0 til Liverpool på Anfield, og det var andet år i træk, at spanierne røg ud efter et skuffende kollaps.

Det fik straks rygterne om et trænerskifte i Barcelona til at florere, men klubbens nuværende cheftræner, Ernesto Valverde, regner ikke med, at han bliver fyret. Præsidenten støtter ham, forklarer han ifølge Marca.

- Jeg føler mig stærk, og jeg har det godt. Jeg vil tage det næste skridt, og jeg vil ikke gemme mig. Jeg har talt med præsidenten, som altid har støttet mig, og han har givet mig sin fulde støtte, fortæller Valverde, der samtidig erkender, at nederlaget har gjort ondt:

- Vi er sårede. Det vil jeg ikke benægte. Vi har et ansvar over for os selv og vores fans. Man kan tabe en Champions League-kamp, men problemet var måden, vi tabte på. Vi var ikke gode i det andet opgør, og det har været smertefuldt. Der er ingen anden mulighed end at kigge fremad, og vi skal tage det næste skridt.

Ernesto Valverde blev hyret som FC Barcelona-træner i sommeren 2017, og de vandt La Liga og Copa del Rey i hans første sæson. I denne sæson ser de ud til at gentage den triumf, da de allerede har sikret sig La Liga-titlen i denne sæson og er i finalen i Copa del Rey.

Superliga

Mere Superliga

Fokus