2017-07-15 17:13
Foto: Getty Images

Barcelona indrømmer nu, at de forsøger at få brasilianske Paulinho til klubben.

Barcelona er denne sommer på jagt efter nye spillere til truppen, så de igen kan komme øverst på sejrsskamlen i både Spanien og Europa igen. Som en del af denne ambition har de senest hentet portugisiske Nelson Semedo, og der går rygter om, at de også gerne vil have fingre i den tidligere Tottenham-spiller Paulinho.

Han spiller for tiden for kinesiske Guangzhou Evergrande, og det lader ikke til, at man er helt afvisende i Barcelona. I hvert fald ikke, hvis man tolker på de ord, som Barcas tekniske direktør Robert Fernandez meldte ud i forbindelse med præsentationen af Semedo.

- Om Paulinho-transferen er død? Det behøver den ikke være. Barcelona skal være vågne, når det handler om en spiller som ham. Og hvis man er interesseret, så ved du, hvad du skal gøre. Hvis vi kan gøre dét, så lukker vi handlen. Hvis vi ikke kan, så bliver det bare som det er, lyder det fra Robert Fernandez.

Paulinho har haft stor succes i Asien, og var på årets hold i den kinesiske liga efter 2016-sæsonen. Derudover har han også spillet 41 landskampe for Brasilien.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?