Barcelona kørte Sevilla over inden pausen

På otte gyldne minutter i første halvleg grundlagde FC Barcelona søndag en sikker 4-0-sejr over Sevilla.

FC Barcelona har fået en blandet start på La Liga-sæsonen, de forsvarende mestre gik ind til søndagens opgør mod Sevilla med to sejre i træk i bagagen.

Gæsterne havde omvendt vundet den seneste kamp efter to nederlag i træk og havde mulighed for at spille sig på andenpladsen i tabellen.

Sevilla startede kampen bedst, og værterne fra Barcelona havde svært ved at få spillet til at hænge sammen.

Luuk de Jong, som Sevilla hentede i PSV i sommer, misbrugte tre store muligheder inden for de første 25 minutter, og han headede blandt andet et godt forsøg i jorden og over mål.

Og så kunne Luis Suarez sætte Barcelona i gang 27 minutter inde i kampen. Nelson Semedo kom først til baglinjen og sendte et indlæg ind til uruguyaneren. Angriberen havde ryggen mod mål, men det betød intet, for han saksede bare bolden i kassen med venstre ben.

Pludselig kom der liv i Barcelona, og bare otte minutter senere stod der 3-0. Først kombinerede de sig omkring Sevilla-feltet efter 32 minutter, inden Arturo Vidal sendte en bold mod mål, hvor den passerede både holdkammerater og modstandere og til sidst gik i kassen.

Tre minutter senere fik Ousmane Dembele alt for meget plads og kunne drive bolden hele vejen ind i Sevilla-feltet, hvorfra han scorede til pausestillingen 3-0.

Kort inde i anden halveg sjuskede FC Barcelona-defensiven, og Luuk de Jong fik en mulighed alene med keeperen. Men igen svigtede hollænderen, da han overplacerede sin afslutning, der tog stolpen.

Hjemmeholdet fik et bedre tag om opgøret efter den store chance, og Lionel Messi fik en mulighed for at gøre det til 4-0. Argentineren drev bolden ind i feltet og afsluttede, men en god redning sørgede for, at der stadig kun stod 3-0 på måltavlen.

Ti minutter senere fik Ousmane Dembele en mulighed for at nette for anden gang. Han bragede dog bolden over langt over kassen fra sin position få meter foran det lille felt.

12 minutter før tid fik FC Barcelona-fansene så igen lov til at juble over en scoring, og denne gang var det Lionel Messi, der nettede for første gang i sæsonen. Argentineren sparkede et frispark direkte i mål.

Til sidst udspillede sig et større drama, og fem minutter før tid blev FC Barcelona reduceret til ni mand. Først blev den indskiftede uruguayner Ronald Araujo vist ud for at fratage Javier Hernandez en oplagt scoringsmulighed, inden Ousmane Dembele brokkede sig til et rødt kort.

Det fik dog ingen konsekvenser for resultatet, og da dommeren fløjtede af, stod der fortsat 4-0 til FC Barcelona, som satte tre point på kontoen og avancerer til andenpladsen i La Liga. Real Madrid er to point foran.