2016-01-13 22:48
Foto: Manu Fernandez/Polfoto

Efter en 4-1-sejr i første kamp, skulle Barcelona blot køre de sidste 90 minutter igennem uden videre problemer, for at gå videre i pokalen.

Med Real Madrid ude, er FC Barcelona storfavoritter til at snuppe pokaltitlen i Spanien. Det catalanske storhold kom onsdag aften det skridt tættere på den titel, da de sikrede sig avancement til kvartfinalen. 

Det gjorde de ved sikkert, at køre deres 4-1-sejr hjem fra første kamp mod Espanyol. Kampen blev afgjort i første halvleg, da Munir El Haddadi scorede til 1-0. I anden halvleg foroblede han føringen til 2-0, som også blev kampens resultat. 

Dermed var Barcelona sikkert videre med samlet 6-1. 

Anderledes nervepirrende var det i den anden sene kamp onsdag aften. Las Palmas vandt den første kamp mod Eibar 3-2, og var pressede, da Eibar på to minutter vendte deres 1-0-føring til 1-2, da gæsterne derfor var videre. Heldigvis for hjemmeholdet fik Las Palmas udlignet til 2-2, der akkurat var nok til at sende dem videre til kvartfinalerne. De cementerede deres avancement i det 83. minut, hvor de scorede til 3-2. Samlet gik de altså videre med 6-4. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?