• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Barcelona leder efter ny angriber: Valverde vil have bestemt type

Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde åbner op om, at man leder efter en ny angriber til truppen.

Af Oliver Okstrøm

I FC Barcelona har klubbens træner Ernesto Valverde nu åbnet op for, at der er en chance for, at klubben henter en angriber ind allerede nu i januar-vinduet. Det kommer efter, klubben har solgt Munir til Sevilla i denne uge.

Valverde peger på, at klubben nu vil se på deres muligheder.

- Det er klart, at vi skal vurdere det, da Munir har efterladt plads. Vi vil nu se på, hvad vi kan hente ind af spillere, men vi skal også tænke på det økonomiske, siger Valverde ved klubbens pressemøde forud for deres næste kamp.

Hvis det ikke bliver til en spiller udefra i denne måned, så peger Barcelona-træneren på, at man i stedet vil kigge på klubbens B-hold.

En af de spillere, som kunne være på vej er Chelseas Alvaro Morata, men Valverde ville ikke kommentere på ham udover, at der var tale om en meget dygtig spiller, der var i en anden klub. Dog kunne Valverde godt komme nærmere på, hvilken type, han er ude efter.

- I disse omstændigheder, hvis der kommer nogen, så skal det være nogen, der kan tilvænne sig tingene hurtigt. Det kan være ligesom (forsvareren Jeison red.) Murillo, som er kommet ind (på en seks måneders lejeaftale red.) og spiller med det samme. Det vigtigste er, at de forstår, hvordan klubben og ligaen er og kan spille fra første færd, fortæller Valverde.

Barcelonas møder Eibar på hjemmebane søndag klokken 18.30. Opgøret sendes direkte på Strive.

Superliga

Mere Superliga

Fokus