Iniesta fik sagt farvel med sejr i sidste Barcelona-kamp

I sæsonens sidste ligakamp vandt Barcelona med 1-0 over Real Sociadad.

Barcelona har for længst sikret sig det spanske mesterskab, men her til aften skulle de spille den sidste kamp i La Liga-sæsonen, da de hjemme tog imod Real Sociadad.

Og spillerne var måske allerede gået halvt på sommerferie, da første halvleg udspillede sig. I hvert fald var der ingen, som fandt vejen til netmaskerne.

Til gengæld blev skarpheden fundet frem af Philippe Coutinho i anden halvleg. 56 minutter inde i kampen sparkede han bolden fra kanten af feltet helt over i det langt hjørne og sendte Barcelona foran med 1-0.

Ti minutter før tid blev Iniesta skiftet ud i den sidste kamp med anførerbindet, som han overgav til Lionel Messi.

Flere mål blev der ikke scoret, og med 1-0-sejren endte Barcelona dermed på 93 point som mesterskabsvinder.