Barcelona mistede point i dramatisk lokalopgør

En dramatisk kamp på Camp Nou endte med en pointdeling mellem Barcelona og Girona.

Lokalopgøret mellem Barcelona og Girona blev startet med masser af nærkampe, og inden for de første 16 minutter var der uddelt tre gule kort, og efter 19 minutter faldt kampens første mål, da Lionel Messi sparkede Arturo Vidals oplæg i mål.

Efter 35 minutter blev Barcelona reduceret til 10 spillere, da Clement Lenglet blev udvist for at svinge en albue i hovedet på en modspiller. Dommeren så episoden efter på video og valgte at sende den franske forsvarer tidligt i bad.

Kort før pausen fik Girona udlignet, da Cristhian Stuani udnyttede et forsvarskoks til at passere Marc-André ter Stegen. Seks minutter inde i anden halvleg fik Girona-angriberen scoret endnu engang, da han hamrede en løs bold i nettet på kanten af feltet.

Barcelona dominerede fortsat kampen, og Gerard Pique fik udlignet til 2-2 på et hovedstød efter 63 minutter. Det blev også kampens sidste mål, og dermed fik Girona et flot resultat med fra Camp Nou.

Det var Barcelonas første pointtab i sæsonens, men den catalanske storklub er stadig nummer et i La Liga, hvor Girona ligger nummer seks efter de første fem spillerunder.