• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Barcelona-præsident vil ikke diskutere Valverde-fremtid: Vi tager den internt

Foto: Getty Images

Barcelonas præsident var ikke villig til at diskutere Ernesto Valverdes fremtid efter Barcelonas chokerende Champions League-exit.

Af Morten Jørgensen

For andet år i træk smed Barcelona en tremålsføring over styr i Champions League, og i begge tilfælde har det været med Ernesto Valverde ved roret.

Den spanske træner vil med sikkerhed blive udsat for stor kritik igen efter nederlaget mod Liverpool, men lige efter kampen tirsdag aften ville Barcelonas præsident ikke gå ind i en debat om, hvorvidt det er tid til at uddele en fyreseddel.

- Vi er helt oppe at køre lige nu på grund af eliminationen. Nu skal vi hæve humøret, for der er en finale i Copa del Rey, der skal spilles. Der vil være svære dage for alle, men vi skal komme op igen.

- Der vil være tid til at reflektere og forklare. Der er en Copa del Rey-finale at spille om tre uger. Det samme skete uforklarligt i Rom sidste år. Vi vil tage den internt. Nu er det tid til Copa del Rey, løfte humøret og undskylde over for alle Barcelona-fans, sagde Josep Maria Bartomeu til Movistar+ efter Champions League-semifinalen.

Forude venter der først to La Liga-kampe for Barcelona, der allerede har vundet mesterskabet, inden Copa del Rey-finalen venter den 25. maj mod Valencia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus