• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Malte L. Nørgaard

Barcelona sender ung midtbanespiller på græs i Twente

Oriol Busquets skal i den kommende sæson spille for FC Twente i Holland.

Af Malte L. Nørgaard

Oriol Busquets har endnu ikke fået det store gennembrud i FC Barcelona, hvor den 20-årige midtbanespiller kun står noteret for to førsteholdskampe.

Derfor har den spanske storklub nu valgt at leje den unge Busquets ud, så han kan få førsteholdsfodbold i den kommende sæson.

Her skal han frem til næste sommer spille for FC Twente i Hollands bedste række. Også FC Utrecht og Udinese skulle angiveligt have haft øjnene på Busquets, der også står noteret for en række U/19-kampe for det spanske landshold.

Men valget faldt altså på FC Twente, da de allerede har de tidligere FC Barcelona-talenter Julio Pleguezuelo, Javier Espinosa og Aitor Cantalapiedra i truppen.

Oriol Busquets har det seneste halve år siddet ude med en knæskade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...