• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michel Wikkelsø Davidsen

Barcelona straffes: Må ikke købe spillere

Barcelona straffes: Må ikke købe spillere
Illustration

FIFA straffer Barcelona for ikke at overholde regler om kontrakter med spillere under 18, og derfor må spanierne ikke købe spillere i de kommende to transfervinduer.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Barcelona får ikke mulighed for at hente nye spillere i de kommende to transfervinduer. Det har FIFA slået fast som straf for, at klubben har brudt reglerne om transfer af spillere under 18 år.

Den spanske storklub har ikke ageret korrekt i forhold til blandt andet at hente udenlanske spillere under 18 år, skriver FIFA på deres hjemmeside. Det er i en periode fra 2009 til 2013, at Barcelona har brudt reglerne i 10 tilfælde - disse tilfælde skal der orden i inden for 90 dage.

Der kommer heller ikke nogen nye spillere til klubben i de næste to transfervinduer, da en transferkarantæne er nedfældet over klubben, mens der også er faldet en bøde på 2,7 millioner kroner.

Barcelona får altså hverken mulighed for at finde en erstatning for Victor Valdes eller Carles Puyol, der begge forlader klubben til sommer. Først i sommeren 2015 kan Barcelona igen agere på transfermarkedet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020