• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Barcelona-træner hylder "ekstraordinær" Martin Braithwaite

Foto: Getty Images

FC Barcelona-træner Quique Setien har masser af roser til overs for danske Martin Braithwaite efter danskerens debutoptræden.

Af Andreas Arp

Danske Martin Braithwaite leverede en stærk debut for FC Barcelona, da han lørdag eftermiddag blev sendt på banen med små tyve minutter tilbage af La Liga-kampen mod Eibar.

Den danske offensivsspiller lagde op til Lionel Messis scoring til 4-0 og var også involveret i scoringen til 5-0 og fik blandt andet derfor også en glimrende velkomst af sit nye hjemmepublikum på Camp Nou.

Og også FC Barcelona-træner Quique Setien sender nu roser i Braithwaites retning.

- Braithwaite leverede meget mere, end vi forventede. Jeg mener, at vi har lavet en ekstraordinær handel, sagde Setien efter kampen og fortsatte:

- Han er en spiller, der kommer til at bidrage med det, som vi har brug for lige nu. Det kunne man se på hans bevægelse og entusiasme i dag, og han forstår spillet rigtig godt, lød det fra Setien ifølge elnational.cat.

Martin Braithwaite kan ikke komme i aktion, når FC Barcelona i midtugen møder Napoli i Champions League. Til gengæld kan han så bruge den kommende uge på at glæde sig over sin debut og se frem til den næste store oplevelse i La Liga.

I næste ligakamp møder FC Barcelona nemlig Real Madrid i El Clasico. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus