• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Barcelona-træner: Neymar-afsked var svær

Foto: Getty Images

Da Neymar forlod Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain, var det en svær tid for den spanske storklub.

Af Morten Jørgensen

Barcelona har nærmest fejet al modstand af banen i denne sæson, men det så ikke sådan ud i sommer. Her havde Real Madrid udspillet rivalerne i den spanske Super Cup, mens Neymar var blevet solgt til Paris Saint-Germain, mens stadig relativt uprøvede Ousmane Dembéle var blevet hentet ind som erstatning.

Alligevel er det lykkedes Barcelona at spille på et forrygende niveau, men afskeden med Neymar var alligevel hård for den spanske storklub. Det fortæller klubbens træner, Ernesto Valverde.

- Neymars afsked var et rigtig svært øjeblik for klubben. Det kan vi ikke benægte, siger Valverde til klubbens hjemmeside.

Barcelona har klaret sig uden Neymars erstatning, Ousmane Dembélé, i store dele af sæsonen, men nu er den franske landsholdsspiller ved at være klar til at spille igen.

Det åbner op for et muligt systemskifte i Barcelona, som ofte har benyttet sig af en 4-4-2-formation i denne sæson, hvor midtbanen har været fyldt med centrale midtbanespillere.

- Vi må se på tingene. Vi skal tage hensyn til de positioner, som Leo (Messi, red.) og Luis (Suarez, red.) spiller. Vi skal tilpasse os, men vi ved, at Messi kan spille overalt. Vi vil have ham i en position, hvor han kan lede vores angreb, fortæller Valverde.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.