2017-10-07 16:25
Foto: Getty Images

Siden 2008 har Raul Sanllehi været fodbolddirektør i Barcelona, hvor han har stået i spidsen for en række store indkøb som blandt Neymar. Han stopper nu i klubben efter en hård sommer og kommende omstruktureringer i den katalanske storklub.

I de seneste mange år har Raul Sanllehi stået i spidsen for Barcelonas transfers i rollen som fodbolddirektør i klubben, men det er nu slut, og chefforhandleren stopper i klubben. I den forbindelse ved Barca-præsidenten Josep Maria Bartomeu inden længe præsentere en ny sportslig struktur i klubben.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Sanllehi nåede at være i Barcelona i 15 år i forskellige roller, men har altså nu selv valgt at forlade den klub, som han i den grad har været med til at forme. Det skulle være fordi, at han havde svært ved at se sig selv i den rolle, som han ville blive tildelt i det nye setup.

Den nu tidligere Barcelona-direktør var manden der sikrede, at Neymar kom til klubben fra Santos, og han var angiveligt meget frustreret over forløbet i sommeren 2017, hvor netop Neymar valgte at forlade klubben til fordel for PSG.

Endvidere følte han sig eftersigende også ydmyget, da klubbens trænere ikke ville have Nices Seri, som han arbejdede på at hente.

Han begyndte i klubben som leder af merchandise-afdelingen i 2002, men blev rykket frem gradvist, og har siden 2008 været fodbold-direktør, hvilket altså er slut nu. Dog peger den spanske avis på, at han nok ikke kommer til at gå ledig længe med det CV, som han går rundt med.

SENESTE NYT...
OP | NED