Benzema og Modric stod bag ny Real-sejr

Real Sociedad chokstartede på Bernabeu, men Real Madrid endte med at vinde lørdagens topopgør i La Liga med 3-1.

Der var masser på spil, da Real Madrid og Real Sociedad sent lørdag aften bragede sammen i toppen af La Liga. Baskerne kunne nemlig overtage andenpladsen fra netop Real Madrid.

Men det lignede ikke ligefrem, at Sergio Ramos var klar fra start.

Efter blot to minutter forsøgte han at spille bolden tilbage til Thibaut Courtois, men afleveringen fik ikke nok fart, og så kunne Willian José opsnappe den. Angriberen fik trukket bolden forbi den belgiske keeper, og så kunne han sparke den i det tomme mål.

Men Real Madrid lod sig bestemt ikke slå ud, og Eden Hazard var lige ved at bringe balance i regnskabet kort efter. Belgieren kanonerede dog bolden i sidenettet.

Balance i regnskabet bragte Karim Benzema derimod i det 38. minut, hvor Luka Modric slog et indlæg ind fra højre side. I det lille felt stod Karim Benzema klar, og den franske angriber fik med brystet sendt bolden i nettet til 1-1.

Således var også stillingen, da der blev fløjtet til pause.

Mens Real Sociedad fik en flyvende start på første halvleg, var det Real Madrid, der kom suverænt bedst fra land efter pausen.

48 minutter var der spillet, da Modric lagde bolden til rette for Federico Valverde på kanten af feltet. Uruguayaneren klappede på kassen, og da den på vejen mod mål blev rettet af, blev Alex Remiro snydt i buret.

Real Madrid scorede derfor til 2-1.

Luka Modric havde assisteret begge Real Madrid-scoringer, men efter 74 minutter kom kroaten også selv på måltavlen.

Gareth Bale, der kort inden var blev indskiftet til pibekoncert fra Real-fansene, løftede bolden mod bagstolpen, hvor Benzema headede bolden ned til Modric, og så kom han på tavlen med et knastørt hug.

Eden Hazard ville også lege med mod slutningen af kampen, hvor belgieren havde et par fine muligheder. Svenske Alexander Isak fik også en stor chance for gæsterne, men det sluttede med 3-1 til hovedstadsklubben.

Med sejren ligger Real Madrid atter side om side med FC Barcelona. Rivalerne har begge 28 point.