Benzema spillede hovedrolle i sikker Real Madrid-sejr

Champions League-mestrene fra Real Madrid tog lørdag en lækker sejr på 4-1 over Leganes.

Real Madrid fortsatte lørdag aften deres overbevisende sæsonstart, da det blev til en sejr på 4-1 over Leganes hjemme på Santiago Bernabeu lørdag aften.

Efter første halvleg måtte de mange fremmødte fans dog gå til pause med synet af 1-1 på resultattavlen. Det var på trods af et pænt overtag til Real Madrid, som også havde givet en scoring af Gareth Bale til 1-0 efter 17 minutters spil efter et flot opspil.

Leganes kom tilbage i kampen syv minutter senere, da Casemiro lavede straffepark. Herefter overlistede Carrillo Real Madrid-målmand Courtois med en kølig afslutning i højresiden af målet.

Men efter pausen sørgede Karim Benzema for, at Real Madrid kom foran med både 2-1 og 3-1. Her var det første efter et indlæg fra Asensio, mens hans andet mål kom efter et skud fra kanten af feltet.

Endelig sørgede Sergio Ramos for, at det blev 4-1, da han omsatte et straffespark til mål.

Dermed er Real Madrid på førstepladsen med ni point efter tre kampe. Dertil er holdets målscore på imponerende 10-2. Næste kamp for 'Los Blancos' er mod Athletic Bilbao på udebane.