• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Bliver verdens fjerdedyreste: Atlético ventes at præsentere Félix i dag

Bliver verdens fjerdedyreste: Atlético ventes at præsentere Félix i dag
Foto: Getty Images

Joao Félix er på nippet til at skifte til Atlético Madrid, og det bliver for en kæmpe sum, der bringer ham helt op blandt verdens dyreste.

Af Morten Jørgensen

Neymars titel som verdens dyreste fodboldspiller står ikke til at blive slået lige nu, men Joao Félix kravler højt op på listen, hvis han som forventet bliver solgt til Atlético Madrid.

Ifølge Marca har det portugisiske stortalent allerede været i Madrid, hvor han har gennemført det obligatoriske lægetjek og fået taget billeder til præsentationen hos den spanske storklub.

Dog mangler Atlético Madrid og Benfica fortsat at blive helt enige om, at den spanske storklub skal betale €120 millioner, hvilket er landsholdsspillerens frikøbsklausul, men den spanske avis skriver, at handlen ventes at blive offentliggjort i dag.

Prisen på 896 millioner kroner vil placere Joao Félix som den fjerdedyreste spiller i verden – kun overgået af Neymar, Kylian Mbappé og Philippe Coutinho.

Atlético Madrid betaler hele summen med det samme for den 19-årige portugiser, men da klubben kan se frem til at modtage et lignende beløb for Antoine Griezmann bør finansieringen være helt på plads.

Joao Félix fik i den forgangne sæson sit gennembrud hos Benfica, hvor han med 19 mål og 11 assists i 41 kampe var en stor profil. Han fik desuden også debut på landsholdet, hvor det dog kun er blevet til én kamp hidtil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.