2016-03-20 22:18
Foto: Fransisco Seco/Polfoto

Både Kevin Gameiro og Cristiano Ronaldo brændte straffespark, da Real Madrid hjemme slog Sevilla 3-0.

Sevilla har hele denne sæson ikke vundet en eneste udekampe, og derfor var der altså ikke meget der tydede på, at det var Santiago Bernanbeu der skulle blive stedet, hvor den første udesejr skulle komme. 

Og det stod også ganske tidligt klart, at gæsterne skulle få en svær aften i den spanske hovedstad. Allerede i det sjette minut gjorde Karim Benzema det nemlig til 1-0, efter at Gareth Bale så fint fandt franskmanden. 

Sevilla fik dog en livline i det 27. minut, hvor Raphael Varane nedlagde en Sevilla-spiller i feltet. Kevin Gameiro misbrugte dog straffesparket, som Keylor Navas temmeligt nemt reddede, og derfor stod det stadig 1-0 ved pausen. 

I anden halvleg fik også Cristiano Ronaldo muligheden for ellevemeterpletten, men den portugisiske superstjerne var ikke på toppen denne søndag aften, og han kanonerede bolden langt over mål. 

Han skulle dog kun bruge fem minutters tid på at revanchere sig fra det brændte straffespark. Et Danilo-indlæg fandt vej til Ronaldo, der blot skulle sætte en fod på bolden for at score til 2-0. 

To minutter senere fuldførte Gareth Bale angrebstrioens målfest, da han scorede på Karim Benzemas oplæg. Indskiftede Jese tilsluttede sig målfesten et kvarter efter, at han blev indskiftet, hvor han gjorde det til kampens slutresultat, nemlig 4-0. 

Resultatet sender Kongeklubben kun et point fra andenpladsen, hvilken Atletico Madrid besidder. 

SENESTE NYT...
OP | NED