Braithwaite hyldet for sin første kamp fra start: Han var et frisk pust

Martin Braithwaite viste meget flot spil i de første 45 minutter af Barcelonas kamp mod Real Sociedad. Efter pausen forsvandt han dog ud af kampen.

Den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite fik lørdag aften sin første kamp fra start for FC Barcelona siden skiftet fra Leganes. Det skete i kampen mod Real Sociedad i den bedste spanske række.

Her blev det til en sejr på 1-0 til den catalanske storklub, da Lionel Messi med ni minutter tilbage af kampen afgjorde sagen med en scoring på straffespark. Braithwaite tiltrak sig dog også en del opmærksom efter kampen.

I den store catalanske sportsavis Diario Sport var der masser af ros til den danske angriber efter slutfløjt.

Blandt andet peger de på, at han var Barcelonas mest aktive og livlige spiller i første halvleg.

- Hans entusiasme og mobilitet var et frisk pust for hans holdkammerater. Han var hurtig og i live, og han var umarkeret, og mobiliteten gjorde det muligt at skabe plads, hvor det var muligt for Lionel Messi at finde ham. De to var også i hovedrollerne i Barcelonas to første chancer, lyder det i bedømmelsen.

Dog bliver der også peget på, at de flotte takter fra de første 45 minutter forsvandt efter pausen.

Martin Braithwaite blev skiftet ind i sine to første kampe mod henholdsvis Eibar og Real Madrid, og i kampen mod Real Sociedad blev han skiftet ud med to minutter tilbage af den ordinære spilletid for en forsvarer.