Braithwaite gik fra helt til skurk i nederlag

Martin Braithwaite kom på banen efter en times spil, og nåede både at score til 1-2 og misse et straffespark.

Martin Braithwaite startede på bænken for Leganes, som ligger sidst i La Liga, og de skulle lørdag forsøge at få sin første sejr, da de hjemme tog i mod gæsterne fra Levante.

I overtrækstøjet kunne den danske landsholdsspiller dog se, at Levante både kom foran 0-1 før pausen og i anden halveg 0-2.

Efter 60 minutter kom danskeren dog på banen, og det skulle vise sig at være en god ide.

Braithwaite skulle nemlig kun bruge et kvarters spil på banen, før han efter en omstilling reducerede til 1-2.

Kort efter fik Braithwaite så muligheden for at udligne på et straffespark og dermed gøre kampen utrolig spændende til sidst, men sådan skulle det ikke være.

Braithwaites straffe var decideret dårligt, og Levantes keeper Aitor tog det uden problemer.

Leganes og Braithwaite formåede ikke at skabe flere chancer i slutningen af kampen, og derfor sluttede kampen 1-2.

Leganes indtager derfor stadig sidstepladsen i La Liga med kun to point.