• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Braithwaite har intet problem med prisskiltet: Det betyder, de tror på mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsspiller skiftede denne sommer Middlesbrough ud med Leganes, og i den spanske klub føler han sig særdeles godt tilpas.

Af Kenneth Jensen

Han scorede mod Luxembourg, så danske Martin Braithwaite er vendt tilbage til spanske Leganes med en god fornemmelse i maven.

Danskeren forlod denne sommer Middlesbrough til fordel for La Liga og Leganes, efter han i foråret var udlejet til den spanske klub og overbeviste med mange gode præstationer og ikke mindst vigtige mål.

Dermed fik Braithwaite også sat et punktum et ikke specielt godt ophold i England, og han føler sig sikker på, at den fortsatte tid i Spanien på den lange bane nok skal blive god.

Læs også:Braithwaite gik fra helt til skurk i nederlag

Pres er der på den 28-årige dansker, der kostede Leganes en pæn millionsum og er en af klubbens største indkøb nogensinde, men prisskiltet skræmmer ikke Martin Braithwaite.

- Jeg er glad for det (prisskiltet, red.), for det viste, at klubben troede på mig. Klubben viser, at den har tillid til mig. Den giver mig også en masse ansvar i forhold til at levere gode præstationer, så det handler for mig om at vise, at jeg er taknemmelig for, at de har bragt mig hertil, siger Martin Braithwaite i et interview med La Liga.

Offensivspilleren har i denne sæson stået for to scoringer i de første otte kampe i sæsonen. Leganes har fået en svær start på La Liga og ligger sidst med bare to point, og dermed har man den første sejr til gode.

Læs også:Utilfreds Braithwaite: Vi truer ikke Georgien nok

- Jeg har lært meget i fodbold, og vi har gjrot nogle gode ting, så det handler om at tro på sig selv og blive ved med at arbejde hårdt, for hvis vi fortsætter med at spille, som vi har gjort, kommer vi til at vinde mange kampe. Man skal ikke begynde at panikke, for kampene har været fine, så jeg er sikker på, at vi nok skal få ændret på tingene. Alle arbejder hårdt. Vi har en god træner, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal kunne vende det rundt, siger danskeren.

Næste opgave for Martin Braithwaite og Leganes, der er trænet af Mauricio Pellegrino, er lørdag, hvor der venter en udekamp mod Getafe.

Læs også:Karakterer: Danmark fik pligtsejren med de nye på banen

Læs også:Dansk tomålsskytte: Hareide bruger de spillere, der passer bedst til kampen

Læs også:Lucas Andersen: Vil kickstarte min landsholdskarriere igen

Superliga

Mere Superliga

Fokus