• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Torsten Kjems Hansen

Braithwaite om lønnedgang: Der er konsekvenser for alle

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite ser lønnedgangen i FC Barcelona som en naturlig måde at hjælpe klubben på i en svær tid.

Af Torsten Kjems Hansen

Martin Braithwaite er sammen med alle andre spillere i Spanien forbudt at spille fodbold på grund af den meget alvorlige corona-krise i landet. 

Sammen med resten af FC Barcelona-spillerne gik danskeren mandag ind i en løsning, hvor hele truppen er gået 70 procent ned i løn for at hjælpe klubben i en tid, hvor indtjeningen er virkelig hårdt ramt med fodbold suspenderet ud over hele Europa. 

- Det er specielt at være fodboldspiller lige nu, da da du ikke kan gøre, det du helst vil. Du er spærret inde i dit hus.

- Der er konsekvenser for alle i den her periode, og det handler om at stå sammen i den her tid - det har vi også indset, at vi skal gøre. Det er vigtigt for klubben, at vi hjælper, så det er kun naturligt, siger Martin Braithwaite til Godmorgen Danmark på tv2 , der også forklarer, at han vælger ikke at følge alt for meget med i nyheds-udviklingen i Spanien men i stedet for holder fokus på at passe på sin familie. 

I stedet for at kunne træne sammen med holdkammeraterne holder offensivspilleren sig i gang med hjemmetræning indtil Spanien får så meget kontrol over situationen i landet, at fodboldklubberne igen kan få lov til at træne og spille kampe.