• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Braithwaite tilbage på træningsbanen i Barcelona

Foto: Getty Images

For første gang efter Spanien blev lukket ned var Barcelona-mandskabet tilbage på træningsanlægget.

Af Oliver Okstrøm

Mens tyskerne har været i gang i et par uger, og Superligaen er blevet genoptaget i disse dage, så er de ikke helt så langt i Spanien, hvor coronavirussen havde meget godt fat tidligere på året.

Spanierne har dog fundet frem til, hvornår de kan gå i gang igen, og derfor har klubberne igen kunne træne sammen. Det gjorde sig også gældende for den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite i FC Barcelona.

Mandag var de på græs igen på Camp Tito Vilanova, hvor trænere og den øvrige stab havde mundbind på, mens spillerne var uden og i deres træningstøj. Til træningen var der særligt den klassiske 'rondo', som på dansk nok er bedst kendt som smørklat, hvor man har én eller to spillere, som skal forsøge at få bolden fra væsentligt flere spillere i en cirkel.

Det oplyses endvidere i den catalanske sportsavis Sport, at alle spillere var med pånær Ousmane Dembele, som stadig arbejder på at komme sig efter den operation, han fik tidligere på sæsonen.

Barcelona genoptager mesterskabskampen 13. juni, hvor de skal møde Mallorca. 

Ærkerivalerne fra Real Madrid var også tilbage på træningsbanen i Valdebebas, hvor Zidane lavede en 12 mod 12-kamp med sine spillere. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.