Cedric Bakambu og Villarreal nedlagde Gijon

Villarreal sejrede i La Ligas tidlige søndagskamp. Det var deres sjette sejr på stribe.

Det var top mod bund i La Liga søndag eftermiddag, da rækkens nummer fire, Villarreal, hjemme tog imod rækkens nummer 18, Sporting Gijon.

Nogen festforestilling var der dog alligevel ikke lagt op til på El Madrigal. Gijon havde den bedste chance for at bringe sig foran i kampens indledning, men det var lidt over halvvejs i halvlegen, at det første mål faldt, og det var hjemmeholdet, der stod for det. Her var det nemlig Roberto Soldado, der med et flot overblik fandt Cedric Bakambu foran mål, og fra tre meters afstand kunne angriberen problemfrit score til pauseresultatet, 1-0.

I anden halvleg skulle tilskuerne ikke vente ligeså længe på et mål, for allerede efter 51 minutter gjorde Bakambu det til 2-0 med sit ottende sæsonmål. En flot individuel aktion blev afsluttet med, at bolden blev sparket op i det højre målhjørne til stor glæde for hjemmepublikummet.

Sejren var Villarreals sjette på stribe, og det gør, at de holder fat i toppen af La Liga med kun et point op til Real Madrid og henholdsvis to og tre til Atletico Madrid og Barcelona, hvem dog begge har en kamp i hånden.