• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Celta fortsætter nedturen: Ny træner fik nederlag i sin debut

Det går den helt gale vej for Pione Sisto og de øvrige danskere i Celta Vigo i denne sæson, hvor man ligger lige over nedrykningsstregen.

Af Oliver Okstrøm

Den spanske danskerklub Celta Vigo har i denne sæson haft store vanskeligheder, hvilket har kostet to trænerfyringer. Det ser dog ikke ud til, at tingene er ved at vende for det galisiske La Liga-mandskab.

Søndag var klubben i kamp mod Riza Durmisis tidlgiere klub, Real Betis, hvor man skulle langt hen i kampen for at finde målet til 1-0, som også blev kampens resultat til fordel for Betis-holdet.

I Celtas startopstilling var der kun blevet plads til én spiller med et forhold til dansk fodbold, nemlig den tidligere FC Nordsjæland-spiller Stanislav Lobotka, der spillede hele kampen for de lyseblå tropper. 

Dog var det Mathias Jensen og Pione Sisto, der blev sendt på banen i anden halvleg samt Apeh, men det havde ikke den virkning, som Celtas nye træner Escriba havde regnet med, da det i stedet var Betis, der fik scoret.

Her var det den tidligere Real Madrid, PSG og Stoke-angriber Jesé, der stod bag målet, da han fulgte godt op på en ripost fra Celta-målmanden og sparkede kuglen i kassen med ti minutter tilbage af kampen.

Resultatet betyder, at Celta nu er to point foran Villarreal, der er lige under nedrykningsstregen. De er en kamp bagud og møder Levante senere søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus