Celta med Hjulsager og Jensen fik endnu et hak i tuden

Mathias Jensen og Andrew Hjulsager kunne ikke ændre på, at det blev til et nederlag til Eibar søndag.

Det er ved at gå helt skævt for den spanske danskerklub Celta Vigo, som for tiden leger alvorligt meget med ilden i forhold til en nedrykning fra den bedste spanske række. Kampen mod nedrykning fik søndag endnu hak i tuden.

Celta led nemlig et nederlag på 0-1 til Eibar i en kamp, hvor det sagtens kunne være gået meget værre for Celta, der havde de to tidligere FC Nordsjælland-spillere Mathias Jensen og Stanislav Lobotka med i startopstillingen. Derudover kom Andrew Hjulsager ind fra bænken i anden halvleg.

Forinden Eibars sejrsmål i de sidste minutter af kampen havde de blandt andet et straffespark, som Charles brændte ved at sparke bolden over mål. Straffesparket blev desuden tilkendt efter VAR-dommerne havde set en situation igennem.

Sejrsmålet kom med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, hvor Enrich kunne skubbe bolden det sidste ind over stregen efter fornemt forarbejde af indskiftede Cardona, som kun havde været på banen i få minutter inden.

Nederlaget betyder nu, at Celta er to point over nedrykningsstregen og Villarreal. Næste opgave for Celta er mod Betis, der ligger og kæmper om at få adgang til næste sæsons Europa League.