• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Celta skal stramme sig an: Ellers smutter Sisto

Celta skal stramme sig an: Ellers smutter Sisto
Foto: Alex Caparros/Getty Images

Pione Sisto er ikke blandt de foretrukne i Celta Vigo. Derfor stiller hans agent nu øgede krav, hvis kantspilleren skal fortsætte i klubben.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Pione Sisto er ikke længere et navn, man dagligt falder over i overskrifterne for store præstationer på banen. Den ellers så driblestærke kantspiller er røget ud af truppen i Celta Vigo, hvor de mange trænerskifte ikke har været gavnligt for den tidligere FCM-spiller.

Det betyder samtidig, at Sisto har mistet sin plads i landsholdstruppen, men nu skal der snart nye boller på suppen for at få karrieren på rette spor igen, ifølge Sistos bror og agent, Angelo Sisto.

»Det vi kigger på lige nu, er at finde en holdbar løsning for Pione. Hvis han skal fortsætte i klubben er der nogle helt andre krav og betingelser, der skal opfyldes først. Det er jeg i løbende dialog med klubben om. Alternativet vil være, at han skifter klub. Sådan ser situationen ud i øjeblikket,« siger han til BT.

Han fortæller samtidig, at et skifte hjem til Danmark ikke er på tale. Målet er at blive i udlandet, hvor der er dialog med forskellige klubber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.