• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Celta Vigo-træner skælder ud på grinende Pione Sisto

Celta Vigo-træner er utilfreds med Pione Sistos attitude mod Athletic Bilbao.

Af Ole Hoffskov

Celta Vigo tabte mandag 1-2 på hjemmebane til Athletic Bilbao i årets første ligakamp, og det var en streg i regningen for danskerklubben, da det var baskernes blot tredje sejr i denne sæson.

Pione Sisto, der ikke har haft nogen stor sæson, kom på banen efter 64 minutter som erstatning for Stanislav Lobotka, men danskeren kunne ikke ændre på slagets gang. Til gengæld formåede han at gøre sin træner Miguel Cardoso rasende. 

Sisto blev mod slutningen af kampen og ved stillingen 1-2 til Athletic Bilbao filmet, mens han stod og grinede sammen med en flok Bilbao-spillere, og det er faldet Cardoso for brystet.

- Jeg kan ikke lide, at man står og griner med modstanderne, når man er ved at tabe. Man er ikke venner på banen, den attitude irriterer mig, og det kan jeg ikke acceptere. At man står og griner sammen med andre, når man skal jagte et mål, kan jeg ikke lide. Når dommeren fløjter for sidste gang, kan man være venner, men indtil da er man fjender, siger Celta Vigo-træneren ifølge El Desmarque.

Pione Sisto har scoret et enkelt mål for Celta Vigo i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus