• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Chelsea har stillet ultimatum: Atlético Madrid vil købe Morata fri

Foto: Getty Images

Atlético Madrid er ved at gøre et bud på Àlvaro Morata klar, så spanieren kan skifte på en permanent aftale.

Af Morten Jørgensen

I sidste uge kunne the Telegraph rapportere, at Chelsea har stillet Atlético Madrid et ultimatum, der lyder, at den spanske klub enten køber Àlvaro Morata for omtrent 415 millioner kroner, eller Chelsea benytter sig af en tilbagekaldelsesklausul og henter angriberen tilbage fra sin lejeaftale denne sommer.

Nu lader det til, at Atlético Madrid har besluttet sig for at ville købe den spanske angriber fri af kontrakten med Chelsea.

Selvsamme the Telegraph erfarer, at Atlético Madrid i øjeblikket er ved at forberede et bud på Àlvaro Morata, som siden januar har været udlejet til den spanske storklub med fornuftig succes.

Han har fået en del spilletid i angrebet hos hovedstadsklubben, og han har i flere omgange ikke lagt skjul på, at han er rigtig glad for at være i klubben, og det kan nu tyde på, at han får lov til at blive i klubben på permanent basis.

Sandsynligheden for, at Àlvaro Morata bliver kaldt tilbage til Chelsea er næppe stor, selvom the Blues har taget afsked med Gonzalo Higuaín. Dog råder klubben fortsat over Olivier Giroud, Tammy Abraham og Michy Batshuayi.

Superliga

Mere Superliga

Fokus