Daniel Wass grundlagde vigtig Valencia-sejr over Granada

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass spillede en hovedrolle for Valencia, som vandt 2-0 over Granada i La Liga

Daniel Wass har gang i en fin sæson i La Liga, hvor danskeren tørner ud for Valencia. Han var også på banen, da Valencia lørdag eftermiddag tog imod Granada, og her kom danskeren til at spille en hovedrolle.

Efter halvlanden halvleg uden scoringer kom Daniel Wass nemlig på tavlen med et kvarter tilbage af kampen. Her landede et indlæg for fødderne af Wass, som fra en spids vinkel kanonerede bolden i nettaget fra tæt hold.

Det lignede længe, at Daniel Wass skulle blive matchvinder, men syv minutter inde i dommerens tillægstid slog Ferran Torres sejren endegyldigt fast med sin scoring til 2-0.

Med sejren ryker Valencia op på syvendepladsen i La Liga med 20 point, det samme som netop dagens modstander Granada, som indtager sjettepladsen. Begge hold har kun tre point op til Real Sociedad, som sidder på førstepladsen.