• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Robin Ettinger-Erichsen

Dansk hjælp til Valencia: Arnesen mulig sportsdirektør

Frank Arnesen skal muligvis hjælpe den spanske klub Valencia tilbage på rette spor. Han nævnes som mulig ny sportsdirektør.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Det har ikke kørt som tidligere for Valencia. Den spanske klub er langt fra tidligere storhed og ligger lige nu kun et point over nedrykningsstregen i Spanien. Men der kan være dansk hjælp på vej.

Jobbet som sportsdirektør i klubben står ledigt efter, at Jesus Garcia Pitarch i sidste uge valgte at sige sit stilling op med øjeblikkelig virkning. Nu nævnes Frank Arnesen som mulig overtager.

Det er det spanske medie Super Deporte, der melder Arnesen som en kandidat til jobbet. Og det er ikke uden grund. Arnesen har tidligere haft stor succes som sportschef i blandt andet PSV og Chelsea, og også som spiller har danskeren kendskab til den spanske klub. Fra 1981 til 1983 optrådte han i deres trøje.

Bliver Frank Arnesen valgt som sportsdirektør i Valencia, skal han rette op på en klub, der over det seneste halve år har været i opløsning.

Ikke nok med at Jesus Garcia Pitarch sagde op som sportsdirektør, så sagde den italienske træner Cesare Prandelli også sit job op tidligere på sæsonen med den årsag, at han havde givet op.

Arnesen selv er pt. uden arbejde, efter hans sit seneste job som sportsdirektør i græske PAOK Saloniki.

Superliga

Mere Superliga

Fokus