• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Der er ikke plads i Madrid: Morata spærrer vejen for Mbappé-skifte

Der er ikke plads i Madrid: Morata spærrer vejen for Mbappé-skifte
Foto: Getty Images

I Real Madrid er der allerede angribere nok i truppen. Derfor må Los Blancos vente til næste sommer, og Monaco vil givetvis heller ikke sælge ham nu.

Af Oliver Okstrøm

Der har denne sommer været en del virak omkring den unge angriber Kylian Mbappé fra Monaco. Han har været rygtet til en række klubber, hvor Real Madrid længe har set ud til at være det mest oplagte valg.

Men da Alvaro Moratas skifte til Manchester United ikke blev til noget, så vil der ganske enkelt ikke være plads til Mbappe i truppen. Det skriver den Madrid-baserede sportsavis Marca.

Avisen forklarer, at Real-træner Zinedine Zidane helst vil have fire angribere i truppen, hvoraf Bale, Benzema og Cristiano Ronaldo er de tre sikre med Morata som joker. Truppen er derfor på den front komplet. Holdet må derfor sandsynligvis vente til næste sommer før de kan få den nu 18-årige Mbappé til den spanske hovedstadsklub. 

Man kunne måske tænke, at Real Madrid så kunne miste Mbappé til en anden klub, og her skulle PSG stå forrest i køen. Men her har Monacos vice-præsident ifølge den spanske sportsavis meldt, at de ikke ønsker at sælge til deres konkurrent.

Samtidig vil han gerne sørge for, at holdet ikke bliver spredt for alle vinde - og allerede nu er Bernardo Silva solgt til Manchester City. Den stærke Monaco-generation skal gerne kunne være mere sammen, er budskabet.

Kylian Mbappé spillede i alt 44 kampe i alle turneringer for Monaco i sidste sæson, hvor det samlet blev til 26 scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus