La Liga Lasse Ekstrand
Sponsoreret artikel

Derfor er PSG verdenshistoriens dyreste springbræt

Derfor er PSG verdenshistoriens dyreste springbræt
Foto: Getty Images

Allerede få måneder efter Neymars rekordhandel til Paris, startede rygterne om en tilbagevenden til spansk fodbold. Men denne gang skulle Real Madrid være destinationen.

Af Lasse Ekstrand

Da Paris Saint-Germain købte den brasilianske superstjerne Neymar den 3. august sidste år, chokerede det hele fodboldverdenen. 1,65 mio. euro lød transfersummen på. Et enormt beløb, som ændrede hele markedet. Mange spillere blev således dyrere efter denne handel.

Men der gik ikke længe, før rygterne omkring brasilianerens fremtid begyndte at florere igen. Først havde han problemer med sin nye holdkammerat Edinson Cavani, som ikke ville lade ham sparke straffespark. Kort efter den episode startede rygterne om en brasiliansk boldekvilibrist, som fortrød sit skifte til fransk fodbold.

Først gik der rygter om, at han ville tilbage til Barcelona, men ikke længe efter var det Real Madrid, som blev nævnt igen og igen. Dét rygte blev siden fulgt op af rygtet om, at det hele var planlagt fra starten af.

Da han var i Barcelona, vurderede han nemlig, at han ikke ville kunne skifte direkte fra Barcelona til ærkerivalerne fra den spanske hovedstad. Derfor blev han nødt til at bruge PSG som springbræt for at komme til Real Madrid, da den franske hovedstadsklub var den eneste  klub, der ville og kunne betale Neymars frikøbsklausul.

Hvis man konsulterer de danske bookmakere, så er Neymar favorit til at blive topscorer ved det kommende VM i Rusland. Hvis det sker, gør det selvsagt kun Neymar til en mere attraktiv og potentielt endnu dyrere profil.

Ronaldo-afsked kan bane vej for Neymar
Efter dette års Champions League-finale, som Real Madrid vandt for tredje gang i træk, smed Cristiano Ronaldo noget af en bombe. På live-tv, kort efter kampens slutfløjt, udtalte han sig således til spansk tv:

”Det har været godt at være i Madrid. Jeg vil i de kommende dage komme med et svar til fansene, som altid har været på min side.”

Der er endnu ikke sket nyt i den sag, men hvis Ronaldo vælger at skifte fra Madrid, så vil det kunne bane vej for en Neymar-handel. Det kan det, fordi PSG’s præsident, Nasser Al Khelaifi, altid har været stor fan af Ronaldo. Derfor kan det godt tænkes, at hvis man i Paris får muligheden for at hente sidste års Ballon d’Or-vinder, så vil Neymar kunne ryge den modsatte vej.

Ifølge den madrilenske sportsavis, Marca, holdt Neymar forleden et møde med repræsentanter fra Real Madrid, mens det brasilianske landshold opholdt sig i den engelske by Liverpool, hvor de havde træningslejr op til VM.

Hvis dette møde reelt set har fundet sted, så er det en klar indikation på, at der kunne være noget i gære: Endnu en monsterhandel med Neymar som hovedrolleindehaveren. Men det er stadig kun gætterier, og vi ved i realiteten ikke, hvad der kommer til at ske.

Tror du at Neymar bliver topscorer under VM? I så fald kan du lige nu få et risikofrit spil på 500,- kr. til brug under VM i Rusland.

Hvis rygterne taler sandt, og Neymar hele tiden har planlagt at skifte til Real Madrid denne sommer, så må hans ophold i Paris karakteriseres som verdenshistoriens dyreste springbræt.