• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Diego Costas sviner kan give ham karantæne resten af sæsonen

Atletico Madrids Diego Costa havde en lidt for stor mund overfor dommeren, da hovedstadsklubben mødte Barcelona. Det kan nu koste en lang karantæne for ham.

Af Oliver Okstrøm

Da Barcelona mødte Atletico Madrid blev sidstnævntes Diego Costa smidt ud undervejs i kampen efter han sendte en voldsom svada afsted mod kampens dommer, som handlede meget om dennes mor.

Det kan nu betyde, at Diego Costa kommer til at sidde ude resten af sæsonen med karantæne. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Her bliver det oplyst, at dommer Gil Manzano har skrevet i sin rapport fra kampen, at han blev udsat for ordlyden 'Me cago en tu puta madre', som kort og godt betyder: 'Jeg skider på din ludermor'. Det kan nu få ganske store konsekvenser for angriberen.

I artikel 94 i den spanske fodboldlovbog lyder det, at straffen for at blive vist ud for voldsomme ytringer giver en karantæne på mellem fire og otte kampe, og med syv kampe tilbage for Madrid-klubben, så er det muligt, at han ikke kommer mere i kamp i denne sæson, da de både er ude af pokalturnering og Champions League.

Kampen endte desuden med en 2-0-sejr til Barcelona efter to sene scoringer af henholdsvis Luis Suarez og Lionel Messi.

Dermed er Barcelona nu på førstepladsen med 11 point ned til Atletico Madrid på andenpladsen i La Liga med de omtalte syv kampe tilbage af den bedste spanske række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus