Drømmemål i smal Barca-sejr

Lionel Messi scorede et af sæsonens bedste mål, da FC Barcelona besejrede Sevilla med Michael Krohn-Dehli med fra start.

Michael Krohn-Dehli og Sevilla var ikke efterladt mange chancer, da holdet søndag gæstede FC Barcelona og Camp Nou. Her kom gæsterne dog overraskende foran, men FC Barcelona fik vendt tingene. Blandt andet på en superscoring af Lionel Messi i 2-1 sejren.

Sevilla startede kampen lovende. Rundet syv minutter sparkede Timothee Kolodziejczak tæt over mål, inden Luis Suarez truede i den anden ende. Efter 20 minutter var det dog gæsterne, der tog føringen. Michael Krohn-Dehli var med i opspillet til Vitolo, der efter en god pasning kunne hamre Sevilla foran med 0-1.

Det fik værterne frem, og hvilken scoring man skulle svare tilbage med. Efter en halv time tog Lionel Messi sig af et frispark fra en lovende position, og med et fabelagtigt spark bragede argentineren Barca tilbage i opgøret. Hjemmeholdet måtte dog nøjes med 1-1 ved pausen.

Det blev der dog hurtigt lavet om på i anden halvleg. Her lykkedes Luis Suarez med at sætte Gerard Pique op, der fra nært hold kunne gøre det til 2-1. Efter scoringen kom FC Barcelona frem til flere store tilbud, inden intensiteten faldt mod kampens afslutning. 2-1 blev det til FC Barcelona, der dermed fortsat er at finde helt øverst i Liga BBVA.