Dumisi og Betis nedlagt på hjemmebane af Bilbao

Riza Durmisi fik 90 minutter i Real Betis' 2-0 nederlag til Athletic Bilbao fredag aften.

Real Betis skulle fredag aften forsøge at følge op på mandagens udesejr over Malaga, men Durmisi og holdkammeraterne havde det svært mod det baskiske mandskab.

Betis kom ellers godt fra start, da Victor Camarasa efter 10 minutters spil modtog bolden inde i feltet på et indlæg, men midtbanespilleren måtte se stolpen parrere hans afslutning.

Bilbao kom bedre med i kampen, og efter 35 minutter blev Betis reduceret til ti mand, fordi kampens dommer, Juan Martinez Munuera, mente, at Jordi Amat på ulovlig vis nedlagde en modstander i eget felt.

Det efterfølgende straffespark stod Raul Garcia for, og han sendte bolden midt i målet, men desværre for Betis og Durmisi var deres målmand allerede gået til den ene side.

Anden halvleg var uden de helt store chancer, og der skulle et selvmål til for at lukke kampen.

Fem minutter før tid forsøgte Betis' midtstopper, Zouhair Feddal, at afværge et indlæg i det lille felt, men i stedet for at sende bolden ud af feltet, sendte han bolden forbi målmanden med sit hovedstød.

Resultatet betyder, at Bilbao kravler op på en 11. plads - to placeringer over Betis på trods af, at begge klubber er noteret for 21 point.