• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Durmisis plan: Et par år mere i La Liga inden en storklub

Durmisis plan: Et par år mere i La Liga inden en storklub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsback Riza Durmisi ved ikke, hvad der kommer til at ske denne sommer, men han ved, at han skal være i den spanske liga et par år mere, inden han tager skridtet til en større klub. Det er planen i hvert fald.

Af Kenneth Jensen

23-årige Riza Durmisi har i denne sæson kæmpet med skader, men landsholdsbacken har bidt tænderne sammen, spillet fast og leveret for spanske Real Betis, og det gør ham pludseligt til et interessant emne i de større klubber i Spanien. Nok ikke helt oppe på den øverste hylde i Spanien, men alligevel på et niveau, der er højere end det, som Betis kan tilbyde.

Med en gos sæson er det svært at sige, hvad der kommer til at ske for Riza Durmisi denne sommer, men den tidligere Brøndby-spiller er tålmodig og ved godt, at han ikke skal til en af de helt store klubber allerede nu.

- Min plan er, at jeg skal have et par år mere i La Liga, inden jeg skifter til en storklub. Jeg har taget de rigtige skridt hidtil og er ikke typen, der tror, jeg kan komme til hverken Real Madrid eller Barcelona, siger Riza Durmisi til Ekstra Bladet og forklarer:

- Men når jeg får ros af Vicente del Bosque (tidligere spansk landstræner, re.) ved jeg, at det ikke er helt skidt, siger han.

Riza Durmisi har fire år tilbage af sin aftale med Real Betis - han har en frikøbsklausul på 150 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus