• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Engelsk avis: Coutinho har indgivet transferanmodning

Foto: Michael Regan/Getty Images

Philippe Coutinho er ikke glad i FC Barcelona, og har ifølge den engelske avis Daily Mirror informeret klubben om sit ønske om at forlade klubben

Af Mikkel Sloth

Det er slet ikke gået som håbet og forventet, siden Philippe Coutinho under stort drama forlod Liverpool i januar 2018, og skiftede til den spanske gigant FC Barcelona. Præstationerne har ikke levet op til det høje prisskilt på mere end en milliard kroner, der gjorde ham til klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Den manglende personlige succes har påvirket den brasilianske stjerne, der angiveligt ikke er glad for at være i FC Barcelona længere. Derfor har han ifølge den engelske avis Daily Mirror taget konsekvensen og sammen med sin agent fortalt klubben, at han gerne vil væk fra Camp Nou.

Den største udfordring ligger i den pris, som FC Barcelona efter sigende vil kræve for Coutinho. Ifølge Daily Mirror lyder prisskiltet på 110 millioner euro, cirka 820 millioner kroner. Det er de færreste klubber, der er kan og vil betale transfersummer i den størrelse, og derfor presser hverken Coutinho eller FC Barcelona på for at tvinge et skifte igennem tidligt i transfervinduet.

Ender det med et farvel, ligner en retur Premier League den mest sandsynlige løsning. Her har klubber som eksempelvis Manchester United tidligere vist sig villige til at betale store penge for nye spillere, og netop Manchester United har før været meldt interesseret i den vævre offensivspiller. 

Philippe Coutinho spillede 34 ligakampe for FC Barcelona i sidste sæson med fem mål og to assists til følge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.