Espanyol kører over Atletico Madrid

Espanyol snuppede en stensikker 3-0 sejr over Atletico Madrid lørdag eftermiddag.

Espanyol holder liv i håbet om en europæisk plads i næste sæson efter de lørdag vandt med overbevisende 3-0 over Atletico Madrid.

Kampens første mål faldt kort før pausen, da Adria Pedroso røg ned ad venstrekanten som en anden raket, før han sendte et fladt indlæg ind. Modtageren var Atletico Madrids forsvarsspiller Diego Godin, der sendte kuglen i eget net.

Kort efter pausen udnyttede Espanyol en opspilsfejl, og så kunne Borja Iglesias sende bolden ind til 2-0.

Med få minutter tilbage blev opgøret lukket, da Borja Iglesias på ny fik bolden i mål. Denne gang skete det fra kridtmærket, da han udnyttede et straffespark til at sætte bolden sikkert i nettet.

Med sejren er Espanyol nu kun tre point efter syvendepladsen, som kan ende med at give en plads i næste sæsons Europa League.