• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Bye Marboe

Fabregas: Hazard er skabt til Real Madrid

Foto: Getty Images

Cesc Fabregas mener, at Eden Hazard passer langt bedre ind i Real Madrid end i FC Barcelona.

Af Mads Bye Marboe

Cesc Fabregas og Eden Hazard delte igennem fem år omklædningsrum i Chelsea, men både Fabregas og Hazard er nu begge videre i karrieren.

Førstnævnte er skiftet til AS Monaco, mens belgieren denne sommer forlod London-klubben til fordel for Real Madrid.

Og Fabregas er af den overbevisning, at Hazard har lavet det helt rigtige skifte. Hans spillestil er nemlig som skabt til den spanske hovedstadsklub.

- Hazard er en utrolig spiller, som gør forskellen. Han er den type spiller, som er skabt til at spille for Real Madrid, fordi han har brug for rum, han kan løbe ind i, og som han kan have bolden og drive den i. Han kan godt lide at bevæge sig rundt på banen, og man kan ikke bede ham om at blive et bestemt sted.

- I Barcelona handler det eksempelvis mere om boldbesiddelse, hvor alle skal blive på deres positioner for at beholde bolden. Han kan godt lide at søge mod bolden og have frihed, og det kan Real Madrid tilbyde ham i langt højere grad end Barcelona, lyder det ifølge AS fra midtbanespilleren inden Monacos træningskamp mod Valencia.

Den tidligere Barcelona-spiller udtrykker desuden sin overraskelse over at se, at mestrene har hentet Griezmann til klubben.

- Han underskrev en vigtig kontrakt i Atlético, og det lignede, at han ville blive og opnå noget stort dér, men tingene ændrer sig. Hans ankomst gør Barcelona endnu bedre, fordi han er en rigtig god spiller, som vil støtte angrebet.

Fabregas spillede i Barcelona som ungdomsspiller og igen fra 2011 til 2014 som seniorspiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus