2016-02-14 22:22
Foto: Manu Fernandez/Polfoto

Celta Vigo fik 1-1 med til pausen på Camp Nou, men var chanceløse i anden halvleg, hvor det blev til en snitter mod Messi og holdkammeraterne.

Celta Vigo var ikke meldt mange chancer, da holdet søndag gæstede FC Barcelona på Camp Nou. Alligevel formåede gæsterne at drille storholdet før pausen, men i anden halvleg var der klasseforskel. På fem træffere efter pausen lykkedes det FC Barcelona at vinde med 6-1. 

Josep Sene var tæt på at sikre Celta Vigo en drømmestart efter fem minutter. Forsøget sneg sig dog akkurat forbi opstanderen. I stedet tog FC Barcelona over, og det blev til flere gode tilbud. Presset gav pote kort før den halve time, da Lionel Messi slog til. På direkte frispark bragede argentineren bolden i kassen på smukkeste vis, og så var vejen lang for Celta. 

Gæsterne fik dog udlignet før pausen. Jordi Alba begik straffespark, og fra 11 meter udnyttede svenske John Guidetti køligt. Dermed fik Celta Vigo overraskende 1-1 med til pausen. 

Anden halvleg blev dog opvisning fra FC Barcelona. Lionel Messi satte Luis Suarez op til en god mulighed, og angriberen hamrede bolden i nettet uden chance for gæsternes keeper. Med et kvarter igen blev Luis Suarez dobbelt målscorer efter oplæg fra Neymar, og det tog pusten fra Celta Vigo.

Lionel Messi gjorde det til 4-1 efter et klodset straffespark, og minuttet efter sikrede Luis Suarez sit hattrick tæt under mål. I overtiden lukkede Neymar festen med en flot scoring til tenniscifre, der sikrer FC Barcelona et forspring på tre points ned til Atletico Madrid på andenpladsen i Liga BBVA. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED