• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Simon Møbjerg Sørensen

FC Barcelona overvejer billig Reina

FC Barcelona overvejer billig Reina
Illustration

Pepe Reina skiftede i sommer til Napoli på en lejeaftale, og til sommer kan han angiveligt erhverves for fem millioner euro, og det får nu angiveligt FC Barcelona op af stolene.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Liverpool valgte i sommer at købe Sunderlands belgier Simon Mignolet, mens de samtidig skilte sig af med det mangeårige førstevalg Pepe Reina. Han skiftede i første omgang til Napoli på en lejeaftale for hele denne sæson, men til sommer kan han stå foran et nyt klubskifte.

Pepe Reina har, i følge El Mundo Deportivo, aftalt med Liverpool, at han til sommer kan købes fri for fem millioner euro - godt 37 millioner kroner. Det har angiveligt fået FC Barcelona til at overveje at investere i Reina, der er vokset op i klubbens ungdomsafdeling, men som i 2002 skiftede til Villarreal og siden kom til Liverpool.

FC Barcelona leder efter en ny målmand, der skal afløse Victor Valdes, der forlængst har meddelt, at han forlader klubben til sommer. Tyske Marc-André ter Stegen har længe fremstået som favorit til at tage Valdes' plads, men den spanske storklub kan også miste reserven José Manuel Pinto, og i det tilfælde får de brug for at hente to målmænd. Spørgsmålet er så, om de vil hente både Ter Stegen og Reina, der begge vil gøre krav på at blive førstevalg?

Endelig kan Napoli selvfølgelig også spænde ben for FC Barcelonas planer om at hente Reina til klubben. De vil formentlig også være fristet af at få den 31-årige målmand til spotpris, og så kan det i sidste ende blive op til Reina at afgøre, om han helst vil fortsætte i det syditalienske, eller om han vil tilbage den klub, der står ham så nær, men som ikke kunne bruge ham, da han blev senior i starten af 00'erne.

Pepe Reina har stået alle Napolis Serie A- og Champions League-kampe i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus