• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Figo: Lopetegui betalte med fyring for spillernes dårlige form

For den tidligere Real Madrid-stjerne er det ikke underligt, at klubben har problemer, og han ærgrer sig over, at Lopetegui endte med at blive fyret i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid ansatte i sommer den spanske landstræner Julen Lopetegui, der som følge af ansættelse blev afsat af det spanske fodboldforbund lige inden VM begyndte i Rusland. Få måneder inde i den nye sæson blev han fyret i Real Madrid dagen efter 1-5-nederlaget til Barcelona på Camp Nou og en ringe begyndelse på ligaen.

For den tidligere Real Madrid-stjerne Luis Figo var det Lopetegui, der måtte betale med en fyring for den dårlige sæsonstart. Det siger han i et interview med Deportes Cuatro.

- Madrid er ikke vant til at have en periode som denne med dårlige resultater. Vi ved, at når sådan noget sker, så er det træneren, der får skylden. Jeg er sikker på, at de forsøgte at ændre på dynamikken på holdet, og i sidste ende er Lopetegui min ven. Jeg tror på, at han tog beslutningen om at tage imod et svært job, og han betalte for spillernes dårlige form, siger Figo.

Portugiseren peger desuden på, at det ikke er underligt, at tingene ikke er som de plejer i Real Madrid, og det skyldes det VM, som var i sommer. Her kom mange af spillerne tilbage til sæsonoptakten på forskellige tidspunkter.

Endvidere mener Figo, at klubben ikke har hentet mange spillere, og særligt den manglende erstatning for Cristiano Ronaldo, som normalt scorer mellem 40 og 50 mål hver sæson.

- Der er ikke en spiller som Ronaldo, og der er ikke meget til rådighed på markedet heller. De spillere, der i teorien er blandt de bedste i verden, er allerede på kontrakt i andre klubber, og det er svært at købe dem. Samtidig er det en helt anden ting at erstatte Ronaldo, som ikke er nemt, da han er den bedste i verden, lyder det fra Figo.

Luis Figo skiftede selv fra Barcelona til Real Madrid tilbage i 2000, hvor han dengang var verdens dyreste spiller, da han blev handlet for 460 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.