Flotte mål sikrede Real Madrid 4-2-sejr mod Bilbao

Med en flot sejr over Bilbao, rykker Real Madrid midlertidigt nærmere toppen af La Liga.

Med 14 mål i de seneste 13 opgør mod Athletic Bilbao, var Cristiano Ronaldo opgørets mest frygtede mand for dagens gæster på Santiago Bernabeu.

Med det sagt, skulle man forvente at gæsterne var godt forberedt på netop ham, når nu han startede inde i dagens opgør.

Det virkede derimod ikke sådan, da Cristiano Ronaldo allerede efter tre minutter, efter et flot træk ind i banen, scorede til 1-0 med en flot afslutning op i det fjerneste, øverste hjørne

Senere gik der kluddermor i Real Madrids defensiv, da Raphael Varane og Keylor Navas ikke kunne enes om at kommunikere ordentlig, hvilket betød at Varane assisterede Bilbaos udlingende mål efter ti minutter.

Real Madrid fik dog styr på kampen, da James i det 37. minut bankede et flot venstrebenshug fra kanten af feltet ind bag Bilbao-keeperen. En kunst, som Toni Kroos gentog blot minutter senere i første halvlegs sidste aktion.

I anden halvleg fik Raphael Varanes dårlige dag en endnu værre afslutning. To relativt svage gule kort for høje albuer resulterede i et rødt kort med syv minutter igen.

Udvisningen svækkede dog ikke Real Madrid. I hvert fald ikke til at starte med. Cristiano Ronaldo scorede med tre minutter igen til 4-1, og cementerede altså sejren, der rykker dem op på en midlertidig andenplads i ligaen.

I det 90. minut reducerede Bilbao på et hovedstød af Gorka Elustondo, men det betyder intet for deres placering i tabellen. Klubben fra Baskerlandet ligger nummer seks, men kan nu overhales af både Celta Vigo og Eibar, skulle resultaterne gå konkurrenternes vej i denne spillerunde.