• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn

Forlængelse: La Liga er nu lukket ned på ubestemt tid

Foto: Getty Images

La Liga-ledensen har forlænget suspenderingen af de to bedste fodboldrækker i Spanien. Nu er der ingen bagkant.

Af Anders Dehn

Oprindeligt blev La Liga lukket ned i to uger. Det købte de spanske myndighederne og fodboldledere noget tid til at få overblik over situationen, og så kunne de senere beslutte, om ligaen skulle vende tilbage i begyndelsen af april.

Det bliver dog ikke tilfældet. La Liga skriver på sin hjemmeside, at suspenderingen nu gælder på ubestemt tid. Dermed ser den ikke ud til at begynde igen i første weekend i april.

Læs også:Luis Suarez: Martin Braithwaite er meget velkommen

- I den overvågningskommission, der er nedsat af RFEF (Det Spanske Fodboldforbund) og La Liga, er der enighed om at suspendere de professionelle fodboldrækker, indtil den spanske regering og Centraladministrationen vurderer, at de kan genoptages uden at skabe helbredsrisici, skriver La Liga på sin hjemmeside.

Forbundet og La Liga sender desuden en tak til dem, der hjælper andre i den svære coronatid, og kondolerer samtidig til dem, der lider under virussens hærgen.

Læs også:Intet at vise: Coronavirus stopper TV 2 Sport X

Spanien er et af de lande i verden, der har registreret flest smittede med coronavirus. Hidtil er 33.000 ramt, og 2.200 er døde. Dermed har kun Kina, Italien og USA flere smittede end Spanien.

Den danske Superliga og divisionerne har fulgt samme mønster som La Liga. Her lød suspenderingen også først på to uger, men i sidste uge forlængede Divisionsforeningen på ubestemt tid.

Læs også:Video: Braithwaite råder bod på mislykket trick fra præsentation

Læs også:La Liga-boss forudser: De fem store ligaer og Superligaen bliver færdigspillet

Læs også:La Liga-klub: 15 af vores ansatte er ramt af corona

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.