To forsvarskoks kostede for At. Madrid mod Villarreal

Villarreal løb afsted med en 3-0 sejr på hjemmebane mod Atletico Madrid, som koksede i forsvaret to gange.

Villarreal vandt 3-0 over et magtesløs Atletico Madrid-hold.

Diego Simeones panderynker blev en anelse dybere i løbet af første halvleg mod Villarreal. To forsvarsfejl gjorde, at hjemmeholdet var foran med 2-0 inden pausen. Dermed har det formentlig ikke været sjovt at være Atletico spiller i pausen. Målene blev sat ind af Trigueros og dos Santos.

De to fejl blev begået af Tiago, som efterfølgende blev taget ud. Oblak stod for den anden og blev skadet, så han røg også ud. Derfor var det sparsomt, hvad Simeone kunne lave om på holdet til anden halvleg.

Atletico Madrid kom ud over stepperne i anden halvleg og Griezmann prøvede at trykke af flere gange, men det var uden held for franskmanden. Uanset, hvad Simeone fik sagt i pausen fik det dog ikke den store betydning, da det hele endte med, at Villarreal kom på tavlen igen i tillægstiden. Roberto Soriano lagde overlegent bolden i kassen efter flot bandespil. Dermed rykker Villarreal fra sjette til fjerdepladsen, mens At. Madrid rykker en enkelt placering ned fra femte til sjette.