• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Christian Idskov

Gent-træner truer Nicklas P. med konkurrent

Gent-træner truer Nicklas P. med konkurrent
Illustration

Nicklas Pedersen har i denne sæson haft svært ved at ramme sit normale scoringssnit, og nu truer klubbens træner med at hente en ny angriber.

Af Christian Idskov

Nicklas Pedersen var i den forgangne sæson en stor succes i KV Mechelen inden skiftet til AA Gent. Men siden er det gået ned ad bakke for danskeren, der blot har scoret fire mål i 18 optrædener.

Mål har der ikke været mange af for klubben i denne sæson, for angrebskollegaen Yassine El Ghanassy har også været sparsomt med målscoringen. Hos er det blot blev til fem mål i 21 kampe. Og nu truer træner Mircea Renic med at hente en forstærkning til angrebet. 

- Jeg synes, vi har nok gode angribere, men en angriber får tillid ved at score mål og derefter, hvis det mislykkes, så er det meget vanskeligt. Vi har i sidste sæson tabt en rigtigt god spiller i Ilombé Mboyo, måske den bedste spiller jeg har arbejdet med. Men så er der Nicklas Pedersen og Sloan Privat, der er også gode angribere, men måske er det ikke nok. Men de har helt sikkert et potentiale, der kan udfoldes hos AA Gent, udtaler han til voetbalspot.be.

- Hvis man ser på de klubber, der er over os , så vil du se, at de alle har en person, der scorer mere. Det kan være en fordel, og det kan være en ulempe , men ofte er det en fordel. Hos os er det mere delt. Vi har heller ikke scorer ret ofte. Derfor er det ærgerligt for Nicklas, at vinteren var på vej, fordi man kunne se, at han virkelig kunne lide at lave mål. Uanset hvad, tror jeg, at ledelsen vil hente endnu en offensiv spiller, udtaler Mircia Rednic.

Superliga

Mere Superliga

Fokus