Gigantisk Barcelona-kollaps: Taber til Levante på syv vilde minutter

FC Barcelona tabte en vigtigt skrid i topkampen, da de på syv forfærdelige minutter gik fra favoritsejr til et smerteligt nederlag

Som så mange gange før kæmper FC Barcelona og ærkerivalen Real Madrid om førstepladsen i La Liga, og førstnævnte gik ind til dagens kamp mod midterholdet Levant som klassens duks. Nu har de dog givet Real Madrid mulighed for at toppe tabellen, da de højst overraskende tabte dagens opgør med 3-1.

De kom ellers planmæssigt foran i første halvleg, da Lionel Messi efter 38 minutter omsatte et straffespark. Men, på syv vilde minutter gik det galt for FC Barcelona.

Efter 61 minutter udlignede José Campaña, og blot to minutter senere scorede den Real Madrid-ejede Borja Mayoral med et flot skud fra kanten af feltet. I det 68. minut kom dødsstødet, da Nemanja Radoja med en afretning fik flugtet bolden til slutresultatet 3-1.

FC Barcelona pressede på for af afværge nederlaget, men var i stedet sårbare i defensiven, hvor Levante flere gange var tæt på at sørge for en decideret ydmygelse.

Derfor kan Real Madrid nu overtage førstepladsen, hvis de i aften formår at vinde på hjemmebane over Real Betis. Den kamp starter kl. 21:00.