Danske Spil: Trump og Sanders vinder New Hampshire
2016-02-02 01:01
Foto: Mads Nissen/Polfoto

Isaac Cuenca fik sin karriere i FC Barcelona ødelagt af skader, men får nu en ny chance hos Granada.

Transfervinduet rinder ud, og de sidste handler er netop nu i gang med at blive præsenteret. En af de mere interessante står Granada for på falderebet. Her er det nemlig lykkedes klubben, der kæmper mod nedrykning i den spanske Liga BBVA, at sikre et tidligere håb fra FC Barcelona. Isaac Cuenca er nemlig hentet på en aftale gældende frem til 2017. 

Isaac Cuenca skifter til Granada på en fri transfer, der skal sikre ham værdifuld spilletid på øverste hylde. Under Pep Guardiola var Cuenca tæt på at få sit gennembrud i FC Barcelona, men fik sine muligheder ødelagt af flere alvorlige skader. Efterfølgende blev den nu 24-årige winger udlejet til Ajax, men også her gik det galt med skader. 

Isaac Cuenca fik en ny mulighed i Tyrkiet, hvor Bursaspor senest kunne byde ham velkommen. Nu bliver det dog Granada, der skal få karrieren tilbage på rette spor for Cuenca, der med sin unge alder stadig kan nå langt. 

Granada tabte i weekenden med 1-0 til Villareal, og det betyder, at holdet nu indtager 19. pladsen i Liga BBVA. Her er det kun Levante, der er at finde under i nedrykningsspillet, der spidser til for alvor i de kommende måneder.  

SENESTE NYT...
OP | NED